Sport og Fitness ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vi vil gerne skabe muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/I være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 50 90 00 23 eller mail korup@sportogfitness.dk

Oversigt over samarbejdsaftaler

Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, har siden åbningsdagen haft et samarbejde med Korup Idrætsforening og Ubberud Idrætsforening.  Som medlem af Korup og/eller Ubberud Idrætsforening får du et medlemskab for kr. 209,- pr. person pr. måned + gratis oprettelsesgebyr.

For at være medlem af Korup og/eller Ubberud Idrætsforening skal du være tilknyttet mindst én af følgende afdelinger:

 • Korup fodbold
 • Korup håndbold
 • Korup cykelmotion
 • Korup bordtennis
 • Korup gymnastik/atletik
 • Korup badminton
 • Korup tennis
 • Korup motion
 • Ubberud Badminton
 • Ubberud fodbold
 • Ubberud gymnastik
 • Ubberud volleyball
 • Ubberud pétanque

Vi har fået medlemslister fra alle afdelinger, hvilket vil sige, vi kan tjekke om du er medlem af Korup og/eller Ubberud Idrætsforening. Prisen for medlemskabet hos Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, er afstemt efter det samlede antal medlemmer Korup Idrætsforening, Ubberud Idrætsforening og Aktiv Korup til sammen har i Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud. Nedenfor er oversigten over prisreguleringen som vil blive opgjort pr. 1/4 og 1/10.

200-250 medlemmer kr. 209,- pr. måned
250-300 medlemmer kr. 199,- pr. måned
Over 300 medlemmer kr. 189,- pr. måned

korup-if

Aktiv Korup

Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, har indgået et samarbejde med Aktiv Korup. Som medlem af Aktiv Korup får du et medlemskab for kr. 209,- pr. person pr. måned + gratis oprettelsesgebyr.

Vi har fået medlemslisten, hvilket vil sige, vi kan tjekke om du er medlem af Aktiv Korup. Prisen for medlemskabet hos Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, er afstemt efter det samlede antal medlemmer Korup Idrætsforening, Ubberud Idrætsforening og Aktiv Korup til sammen har i Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud. Nedenfor er oversigten over prisreguleringen som vil blive opgjort pr. 1/4 og 1/10.

200-250 medlemmer kr. 209,- pr. måned
250-300 medlemmer kr. 199,- pr. måned
Over 300 medlemmer kr. 189,- pr. måned

banner-130-37

Odense Kommune

Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, har indgået et samarbejde med Odense Kommune. Som ansat ved Odense Kommune får du et medlemskab for kr. 209,- pr. person pr. måned + gratis oprettelsesgebyr.

Får at kunne gøre brug af denne samarbejdsaftale skal du medbringe dit “Odense Kommune kort”, som viser du er ansat ved Odense Kommune.
Alternativt kan du medbringe din lønseddel fra Odense Kommune.

oddense-kommune

Find dig ikke i smerte

Som medlem i Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud , får du 30 min. behandling for kr. 190,- hos Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære. Du skal blot vise dit medlemskort fra Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud.

Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære er en privat klinik beliggende i Morud. Mona Kyed åbnede sin første klinik i 2003, og har siden arbejdet med massage og velvære. Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære tilbyder afhjælpning af bl.a. følgende:

– migræne/spændings hovedpine
– Muskel/led smerter, piskesmæld
– Skinnebenssår, hævede ben
– Luftvejs problemer
– Følger af diabetes
– For højt/lavt blodtryk
– Dårligt blodomløb
– og meget mere

Du kan se mere information om Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære ved at henvende dig i Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, hvor du vil kunne finde en brochure over klinikken. Eller ved at klikke direkte via linket: http://www.finddigikkeismerte.dk/ find-dig-ikke-i-smerte

Total Body Zone

Som medlem i Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud, får du 20 % rabat på Total Body-Zones produkter. Du skal blot vise dit medlemskort fra Sport og Fitness – Dit Center, Korup/Ubberud.

Total Body-Zone er en sundheds-, skønheds-, og wellnesklinik i Odense. De er specialister inden for slankebehandlinger som detox, fedtbehandling og figurformning, og kan hjælpe dig med at få den krop du drømmer om. Du møder et team af professionelle alternative behandlere, og de hjælper dig med akupunktur, zoneterapi og massage. De tilbyder en verden af skønne wellnessbehandlinger inden for ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.

Det er en oase i Odense i lækre, lyse og afslappede omgivelser med ro og harmoni.total-boysize