Medlemskaber

Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. Er du under 18 år kræver alle DIBS aftaler underskrift fra forældre/værge. Alle medlemskaber med en månedlig pris på kr. 209,- har en bindingsperiode på løbende måned + 1 måned.

Priser

Medlemskab Betaling Pris pr. mdr. Opret. gebyr
KIF-Medlem DIBS 209,- Gratis
UIF-Medlem DIBS 209,- Gratis
Aktiv Korup DIBS 209,- Gratis
Ældre Sagen
Kan købes online
DIBS 209,- Gratis
Odense Komm. ansat DIBS 209,- Gratis
Assens Komm. ansat DIBS 209,- Gratis
Nordfyns Komm. ansat DIBS 209,- Gratis
Studerende/pensionist
Kan købes online
DIBS 209,- Gratis
Basis
Kan købes online
DIBS 259,- Gratis
Kids (for børn under 14 år) DIBS 129,- Gratis

 

Øvrige priser

En dags træning: 50,-
Personlig programlægning 0,-
Programopfølgning 0,-
Leje af Cycling-sko 10,-
Glemt kort 0,-

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Unge/børn/følgekort

Såfremt du er under 14 år, kan du få et følgekort. Følgekortet kan bruges i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Alle under 18 år skal have en personlig programlægning af en instruktør fra centret. Er du under 18 år, kræver alle DIBS-aftaler underskrift fra forældre/værge.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Berosætning kan ske online via www.korup.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning skal ske via e-mail til korup@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

3. Berosætning kan også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til korup@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

3. Udmeldelse kan i også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS berosættelse
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Korup modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med Dankort eller MobilePay.