Holdtræning – regler

1. Du skal reservere plads på de hold som du ønsker at deltage på.
2. Afreservering på hold skal ske senest 3 timer før holdstart.
3. Undlader du at fremmøde uden først at afreservere din plads på et hold, gives der en bøde på 25 kr. pr. lektion som trækkes via betalingsservice. Har du kontantmedlemskab trækker vi en dag.
4. Du skal fremmøde i receptionen senest 15 minutter før holdstart. Alle ledige pladser, samt ikke fremmødte pladser på hold frigives 10 minutter før holdstart.

Cycling

Er holdtræning på special-designede cykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning.

Cirkeltræning

På dette hold tilbydes der muskel/cirkel træning med høj intensitet.
Træningen indeholder instruktion til alle øvelser, opvarmning, muskel/cirkel træning og udstrækning. Der bliver primært arbejdet med egen kropsbelastning, men der vil også blive brugt redskaber, blandt andet TRX, som er udbredt i hele verden.

Medbring vandflaske og håndklæde, gerne sjippetov.
Obs! Dette hold udbydes i samarbejde med Korup Gymnastikforening. Der vil derfor være andre på holdet end de 4 pladser vi tilbyder.